donderdag 16 november 2017

Zie ginds komt de stoomboot...

Hallo allemaal,

De kabouters zitten allemaal terug in hun paddenstoelenhuisjes en wachten nu op de lente. Maar wij gaan niet stilzitten.  Er komt een hele leuke (maar ook wat drukke) periode voor de kindjes aan.

Sinterklaas...

Vanaf volgende week dinsdag geven we het startsein van ons kleuterproject rond thema 'Sinterklaas en de Spiekpietjes'  We spelen dinsdag met alle kleuterleidsters een toneel om het thema in te leiden en dan komt de grote apotheose dinsdag 5 december met een bezoek van de Sint aan de klas.  Hopelijk heeft hij ook wat leuke cadeautjes voor ons mee...

We werken een beetje rond het thema de 'Spiekpietjes'.  Die zitten overal verstopt en bellen met hun gsm naar Sinterklaas en de telefoonpieten om alles door te geven wat ze hier allemaal zien.

Ik ben daarvoor op zoek naar enkele oude gsm's die de kindjes mogen gebruiken in de klas om zelf spiekpietje te spelen.  Mocht je thuis een leuk boekje liggen hebben van Sinterklaas mag je dit altijd eens meegeven om samen voor te lezen.

Vrijdag gaat uw kleuter ook een kaartje mee hebben voor de grootouders.  Aangezien we dit jaar geen grootoudersfeest organiseren krijgen de oma's en opa's wel een zelfgemaakt kaartje.

De foto's van het thema gaan in de loop van volgende week op de site staan.
De foto's van het toneel van Jules staan op de Facebookpagina van de school.

Groetjes,

Joke

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten